top of page
pagina boven

Online leeromgeving

  • alle barbiertechnieken uitgelegd
  • vele demonstratie video's
  • oefeningen en opdrachten
  • rechtstreeks contact met je trainer-coach
In het nieuws.png
Vele cursisten zijn succesvol barbier geworden met Basic BARBERING. Jij kunt deze cursus nu ook ONLINE volgen.

Freelancers - herenkappers - barbiers

We gaan er van uit dat je nog geen kennis en ervaring hebt in het kappersvak. Als beginner is deze online barber cursus daarom geknipt voor jou. Maar ook voor ervaren kappers die het barbiersvak vanaf de basis willen leren is deze barbier cursus erg geschikt.

Haalbaar in 3 maanden

Na afloop kun je zelfstandig en flexibel je geld verdienen in het barbiersvak. Je leert alle basistechnieken om moderne en klassieke herenkapsels te knippen en te stylen en om alle soorten baarden te trimmen. Verder leer je natuurlijk de hot-towel shave oftewel klassiek scheren met een open scheermes en warme doeken.

Volledig online

Je krijgt persoonlijke toegang tot een online leeromgeving met daarin het lesmateriaal. Hierin worden alle technieken duidelijk uitgelegd en aan de hand van vele video's gedemonstreerd. Je stuurt je huiswerk op en jouw trainer-coach geeft je professionele feedback en advies.

Gereedschap

Een online barber cursus kan natuurlijk niet zonder gereedschap en een oefenhoofd. Heb jij alles al in huis? Prima, dan ben je klaar om te starten. Je ontvangt van ons een lijst met gereedschap die je zelf moet aanschaffen. Je kunt je gereedschap ook via BarberTrain aanschaffen bij www.haarenbaardwinkel.nl. Zolang je de cursus volgt ontvang je hier 20% korting op alle gereedschappen en producten.

Praktijkdagen

Je kunt de online barbier cursus volledig thuis volgen. Je kunt je ook inschrijven voor enkele aanvullende praktijkdagen*. Een professionele barbiertrainer helpt je om de technieken nóg beter onder de knie te krijgen. Behalve dat je op deze dag veel leert, is dit ook een leuke gelegenheid om medecursisten te ontmoeten.

* niet inbegrepen

Inhoud online barbier cursus
bottom of page