top of page

Barbier cursus ONLINE

wordt jij barbier, herenkapper of freelancer?

Old-school HAIRSTYLING
Basiscursus barbier
Fade
Classic SHAVING
Beard STYLING
Baardtrim

Thuis cursus volgen zonder beperkingen

"... geen last van beperkende maatregelen. Ik kon gewoon doorgaan met de cursus..."

Vermijd onnodig reizen en bespaar tegelijkertijd op de hoge kosten van een groepscursus. De inhoud en het niveau van de thuiscursus zijn exact hetzelfde als onze groepscursussen. Het verschil is dat je de lessen eenvoudig volgt vanuit je eigen huis, wanneer jij wil en in je eigen tempo. Ideaal en slim dus!

Je krijgt exclusieve toegang tot onze online leeromgeving. Ook krijg je je eigen persoonlijke barbierstrainer die je alle begeleiding geeft die jij nodig hebt. In de online leeromgeving staat al het lesmateriaal en de oefeningen overzichtelijk bij elkaar. Na afronding van een les stuur je opdrachten in en ontvang je feedback van je trainer. Met de online barbier cursus ben je 100% flexibel om te leren en te oefenen waar en wanneer het jou uitkomt.

Online leeromgeving en persoonlijke begeleiding

Je wordt klaargestoomd om te werken in de barbershop, als professioneel herenkapper of freelancer. Voor deze cursus heb je geen enkele voorkennis of ervaring nodig. Toch vinden ook ervaren kappers de online barbier cursus ideaal om alle technieken vanaf de basis te leren.

bottom of page