Alle barbier cursussen en workshops.

 

Basic BARBERING

Basic BARBERING.png

In deze barbier cursus stomen wij nieuwkomers klaar tot beginnende barbiers. Je hebt géén ervaring nodig om deel te nemen. Heb je wel ervaring, dan geeft de barber cursus jouw de mogelijkheid om alle barbiersvaardigheden vanaf de start aan te leren.

Details

Ben jij gemotiveerd? Schrijf je dan in voor deze barber cursus. Je gaat 2 avonden per week intensief aan de slag op de cursuslocatie in Zwolle of in Emmen. Na 3 maanden ben je al klaar voor het echte barbierswerk in de praktijk.

Kosten

De prijs voor deze barber cursus van 3 maanden bedraagt €3.000. Heb je nog geen gereedschap, dan dien je rekening te houden met additionele kosten hiervoor.

 

Basic BARBERING ONLINE

Wil jij onnodig reizen en kosten vermijden en tegelijk geld besparen? Kies dan voor deze online barbier cursus. De inhoud is exact hetzelfde als de barbier cursussen die wij op onze eigen cursuslocaties geven. Het verschil is dat je de lessen eenvoudig vanuit je eigen huis kunt volgen wanneer jij wil! Je wordt klaargestoomd om te werken in de barbershop of als freelance herenkapper-barbier. Je hebt geen voorkennis of ervaring nodig.

OSH_edited.jpg

Details

Je krijg exclusieve toegang tot onze online leeromgeving en je krijgt je eigen persoonlijke barbierstrainer. Deze geeft je alle begeleiding die je nodig hebt. In de online leeromgeving staat al het lesmateriaal en de oefeningen overzichtelijk bij elkaar. Na afronding van een les stuur je opdrachten in en ontvang je feedback van je trainer. Met de online barbier cursus ben je 100% flexibel om te leren en te oefenen waar en wanneer het jou uitkomt.

Kosten

De online cursus is ook nog eens een stuk voordeliger. Ideaal dus, als je geen tijd hebt voor langdurige en kostbare omscholing. De prijs voor deze online barbier cursus bedraagt €425 exclusief eventueel gereedschap.

 

FADING Hairstyles

Workshop FADING.png

Met een fadingtechniek maak je een mooie, geleidelijke overloop in een kapsel. Elke herenkapper of barbier moet een fade kunnen maken. Jij dus ook! In deze cursus heren knippen leer je hoe je dit aanpakt. Natuurlijk werk je niet alleen aan de fade maar wordt er aandacht besteed aan het gehele kapsel. Of je gaat voor old-school of new-school, jij maakt daarin je eigen keuze.

Details

Deze workshop heren knippen wordt regelmatig op maandagen gegeven in Zwolle of Emmen. Ben je al kapper/kapster schrijf je dan in voor deze workshop en kies een locatie bij jou in de buurt.

Kosten

De prijs voor deze eenmalige kapperscursus bedraagt €250 + 3 uur van je vrije maandagmiddag.

 

Classic SHAVING

Workshop Classic SHAVING.png

Professioneel scheren is ook voor jou bereikbaar. In deze scheercursus leer je hoe je een klant op professionele wijze scheert.

Details

Deze barber workshop wordt regelmatig gegeven op maandagen in Zwolle of Emmen. Ben je al kapper/kapster, wordt dan nog allrounder en schrijf je in voor deze scheerworkshop. Kies een locatie bij jou in de buurt.

Kosten

De prijs voor de eenmalige scheercursus van 3 uur bedraagt €250.

 

Beard MODELLING

Workshop Beard STYLING.png

Tijdens deze baard cursus trim je de baard in het model dat past bij jouw model. Je zet scherpe contourlijnen en scheert de hals en wangen rondom glad. Om dit te kunnen ga je de volgende technieken leren: tondeuse-over kam, tondeuse met opzetkammen en uiteraard scheren.

Na de baard workshop weet je hoe de baardvormen eruit zien en hoe je deze behandeling met vertrouwen kunt toepassen bij jouw eigen klanten.

Details

Deze eenmalige baardcursus wordt regelmatig op maandagen gegeven in Zwolle of Emmen. Ben je al kapper/kapster dan kun je je voor deze workshop inschrijven. Kies de locatie bij jou in de buurt.

Kosten

Deze eenmalige workshop duurt circa 3 uur. De prijs bedraagt €250.

 

BarberTrain op locatie

Master CLASS.png

Wil je dat wij een gasttraining geven op het gebied van haarstyling, scheren of baard trimmen? Dat is mogelijk! Jij zorgt voor de locatie en wij zorgen ervoor dat een van onze trainers de barber technieken overdraagt aan jouw mensen.

Kosten

Locatie

Data en tijden

: op aanvraag

: jouw locatie in Nederland of Vlaanderen

: in overleg